ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаСумчанам вимикатимуть електропостачання

Сумчанам вимикатимуть електропостачання

Мешканців Сум попереджають про відключення електроенергії. Знеструмлення будинків відбудеться через ремонт електрообладнання. Після закінчення робіт напругу подадуть без попередження.

У понеділок 13 липня через ремонт електрообладнання на двох вулицях Сум не буде світла. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради.

Відключення електроенергії торкнуться вул. Робочої (будівлі № 37/1, № 39, № 41, № 43, № 45, № 51, № 54, № 57/1, № 67, № 70, № 72, № 74) та вул. Садової (будинок №25). Світла за цими адресами не буде з 8:00 до 13:00. Це пов`язано з необхідністю провести ремонт електрообладнання.
 
«В усіх випадках після закінчення робіт напругу подадуть без попередження», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніще повідомляла «Україна Комунальна», вода у кранах жителів Сум відповідає якісним показникам і немає жодних перевищень допустимих норм.
 
Незначний запах хлору, що відчувався останніми днями, пояснюють проведенням на Токарівському водозаборі ряду необхідних робіт. Зокрема, 16 та 17 червня тут відбувалась планова промивка та подальша дезінфекція резервуару чистої води розчином хлорного вапна. 
 
Коментарі (0)