ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГСумчани масово скаржаться на ЖКГ

Сумчани масово скаржаться на ЖКГ

Близько 34% порушених питань у зверненнях громадян на адресу виконавчого комітету, стосувалися проблем житлово-комунального господарства міста.

Близько 34% порушених питань у зверненнях громадян на адресу виконавчого комітету, стосується проблем житлово-комунального господарства міста.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сумської міської ради.

Найбільше мешканців міста турбує незадовільний стан житлового фонду та його експлуатація, підняті питання по ремонту покрівель, внутрішньобудинкових мереж, ремонт під’їздів, рівень тарифів на комунальні послуги, незадовільна робота обслуговуючих організацій.

Багато звернень надходять з питань будівництва та архітектури. Так, за І півріччя 2012 року таких звернень надійшло 549. Здебільшого, це заяви про введення об’єкта в експлуатацію, початок будівельних робіт.

Майже незмінною залишається кількість звернень з питань транспорту. На І півріччя 2011 року припало 74 звернення, а за звітний період 2012 року - 77. В основному це питання нетактовної поведінки водіїв, невиконання правил перевезення пасажирів, невиконання графіків руху міського пасажирського транспорту.

 
Коментарі (0)