ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСумчани взялися за прибирання міста

Сумчани взялися за прибирання міста

Десятки комунальників та небайдужих сумчан вийшли на вулиці міста, аби прибрати х від сміття. Також, активісти зазначають, що 15 березня вони мають намір навести чистоту в парку.

Комунальники та волонтери вийшли на прибирання міста. Вони очистили вулицю Героїв Сталінграда від сміття. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради.

«Самих лише працівників комунальних підприємств вийшло на прибирання з півсотні. До них приєднались люди з установ та організацій, чиї офісі знаходяться на даній території, та небайдужі сумчани. Загалом із засміченістю вулиці боролось до сотні сумчан», – зазначили в прес-службі.

Також, робочим рукам допомагала техніка, задіяна на вивезенні сміття. Директор КП «Зелене будівництво» Сергій Прокопенко, запевнив, що впродовж наступних днів усе, що намели та нагребли, вивезуть. За тиждень комунальне підприємство скликає сумчан на чергову п`ятничну толоку. А на суботу, 15 березня, намітили позапланове прибирання Басівського парку.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 1 березня у столиці стартував суботник. Тоді вулиці міста прибирали близько 17 тисяч активістів та понад тисячу комунальників.
 
Коментарі (0)