ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоСуми борються з «сумнівними» забудовами

Суми борються з «сумнівними» забудовами

Виконком Сумської міськради скасував містобудівні умови та обмежив забудову земельної ділянки по вул. Нижньосироватській. На відповідній ділянці було виявлено найбільше порушень норм і правил забудови.

Виконком Сумської міськради скасував містобудівні умови та обмежив забудову земельної ділянки по вул. Нижньосироватській, 10. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі відомства.

«З огляду на представлену документацію, члени виконкому проголосували за те, щоб скасувати містобудівні умови та обмежити забудову земельної ділянки по вул. Нижньосироватській, 10. Саме за цією адресою було виявлено найбільше порушень норм і правил забудови. По вул. Нижньохолодногірській, Інтернаціоналістів та Інститутській виконавчий комітет не ухвалив запропонованих проектів рішень», – йдеться в повідомленні.
 
Зазначимо, будівництва по вул. Нижньохолодногірській, Інтернаціоналістів, Нижньосироватській та Інститутській - найбільш резонансні об’єкти, які протягом тривалого часу викликають конфліктні ситуації, спричинені низкою порушень будівельних норм та неврахуванням думки мешканців.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Сумах відбудуться тимчасові відключення електроенергії. Коли та де не буде світла – відзвітували у філії «Сумський міський район електричних мереж» ПАТ «Сумиобленерго».
 
Коментарі (0)