ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГОрендуємо житло в Луцьку – корисні поради

Орендуємо житло в Луцьку – корисні поради

Оренді квартир на тривалий термін, віддають перевагу молоді сім'ї, які вирішили від'єднатися від батьків, поки не буде накопичена потрібна сума на покупку власної нерухомості.

Оренді квартир на тривалий термін, віддають перевагу молоді сім'ї, які вирішили від'єднатися від батьків, поки не буде накопичена потрібна сума на покупку власної нерухомості. На місяць житлоплощу знімають люди, які через особливості своєї роботи часто роз'їжджають по відрядженнях. І це цілком виправдано, адже набагато вигідніше та зручніше проживати на знімній квартирі, ніж платити за номер в готелі або ліжко в хостелі. Але як знайти квадратні метри що підходять, щоб не опинитися вночі на вулиці? У цьому питанні допоможуть рекомендації ріелторів, які знаються на особливості ринку оренди нерухомості.

Особливості вибору відповідної квартири

Зазвичай людина орендує нерухомість на місяць, від власника, виходячи з таких істотних факторів:

  • розмір орендної плати;
  • мінімальна віддаленість від роботи або навчання;
  • наявність розвиненої інфраструктури;
  • зручне транспортне сполучення.

Оптимальний варіант пошуку квартири в оренду на місяць – це всесвітня павутина інтернет. Провідні українські сайти надають велику базу оголошень від власників житлоплощі та ріелторських агентств. Це дозволяє орендувати елітне мебльоване житло з дизайнерським ремонтом в престижному районі або економний варіант на околиці населеного пункту.

Де комфортно шукати житло?

Навіть попри те, що на ринку оренди житла немає особливого дефіциту пропозицій, не кожному квартиронаймачеві вдається вигідно орендувати нерухомість на відповідний термін. Це пов'язано з тим, що складно знайти власника житла через величезну кількість оголошень що виставляються посередниками. Однак в розділі оренда квартир на сайті dom.ria є десятки перевірених пропозицій, які перевірив фахівець сайту, які гарантують, що перед клієнтом власник нерухомості, а не ріелтор. Квартири Луцьк оренда яких доступна через сайт dom. ria – це найкращий спосіб пошуку тимчасового даху над головою адже всі оголошення містять панорамні знімки, зроблені інспектором. DOM.RIA №1 серед сайтів в Україні, які працюють в сфері оренди житла.

Скориставшись зручною формою зв'язку або телефоном завжди можна уточнити нюанси укладення договору з наймодавцем. А завдяки величезній базі даних, що регулярно поповнюється новими оголошеннями, перед орендарями відкриваються відмінні можливості вибору житла з однією, двома або трьома кімнатами в спальному або діловому районі.

Приділяємо увагу поверховості будинку

Серед українців склалася думка, що краще відмовитися від оренди житлоплощі на першому та останньому поверсі багатоквартирного будинку. Частково такі побоювання цілком виправдані, якщо мова йде про старі будівлі. На першому поверсі дискомфорт може створювати підвал що не обігрівається в зимовий період року. Також проблеми виникають через шум, що доноситься з ігрового майданчика або чадного газу від автомобілів на стоянці. Вибираючи останній поверх потрібно бути готовим, що виникнуть проблеми з протіканням даху або ліфтом що не працює. Хоча ще раз хочеться обмовитися, що це властиво старим будівлям. Якщо орендувати житло в сучасній новобудові проблем пов'язаних з розміщенням поверху виникнути не повинно.

Особливості розміщення житла

У даній ситуації потрібно відштовхуватися від особистих вимог до орендованої квартири. В першу чергу поцікавтеся, хто буде проживати поруч з вами. Якщо на сходовій клітці живе сім'я з маленькими дітьми їх плач може доставляти деякі незручності в нічний час доби. Крім цього від сусідів безпосередньо залежить активність вашого проживання, зокрема можливість, слухати гучну музику або запрошувати знайомих на вечірні посиденьки. Якщо ви віддаєте перевагу тиші, то не вибирайте квартиру, вікна якої виходять на жваву дорогу.

Вивчаємо квартиру зсередини

Природно якщо ви збираєтеся просто переночувати, то особливих вимог до орендованої нерухомості пред'являти не варто. Однак знімаючи житлоплощу на місяць, будуть потрібні меблі, побутова техніка та доступність до комунікацій. Для максимального комфорту переконайтеся, щоб у квартирі були такі предмети:

  • газова плита для приготування їжі;
  • машинка для прання білизни;
  • обов'язкова наявність холодильника;
  • добре якщо є кондиціонер;
  • не завадить столовий посуд.

Якщо ви активна людина та постійно користуєтеся цифровими гаджетами, поцікавтеся про наявність швидкісного інтернету.

В якості висновку

Орендуючи квартиру на місяць в Луцьку, уточніть особливості оплати комунальних послуг. Найчастіше використання інтернету та телефону не входить в розмір орендної плати. Не полінуйтеся скласти опис всього наявного в квартирі майна. Це значно спростить вирішення спірних ситуацій, які можуть виникнути при виселенні. Якщо ви володієте особистим транспортом, не зайвим буде паркувальне місце біля під'їзду або на стоянці. Уточніть якість транспортної розв'язки в районі, щоб уникнути проблем з щоденними поїздками на роботу або навчання. Загалом, приділяйте увагу дрібницям щоб ваше тимчасове проживання в орендованій квартирі було комфортним та приємним.

 
Коментарі (0)