ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійСумські дахи протекли до міської ради

Сумські дахи протекли до міської ради

Сумські дахи не витримали випробування різкою зміною погоди. Внаслідок сильних дощів останнім часом гострою проблемою для багатьох мешканців міста, а відтак - і міської ради, став ремонт покрівель.

Так, на скарги жителів щодо ремонту покрівлі будинку по вул. Петропавлівська, 11 керівництву КП «Сумижитло» доручили виконати ремонт оголовків вентиляційного каналу та внести пропозиції щодо капітального ремонту покрівлі до титульного списку на 2013 рік.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Сумської міської ради.

З аналогічною проблемою звернулися мешканці будинку №2 по вул. газети «Правда». У КП «Сумижитло» пообіцяли виконати ремонт покрівлі, але й досі цього не зробило. Відтак, заступник міського голови Анатолій Бондар нагадав директору «Сумижитло» про цю обіцянку і дав розпорядження відремонтувати дах, а разом з покрівлею доручив знайти можливість виконати ремонт під’їзду.

Також аварійний дах змусив бідкувати і мешканців будинку №1 по вул. Новопоселенській. Міська влада запевнила, що до 31 жовтня ремонт покрівлі цього будинку буде закінчено.

Нагадаємо, за данними управління житлової політики, комунального господарства та благоустрою, за період з 1 липня 2011 року по 1 липня 2012 року КП «Сумижитло» виконано ремонт покрівель загальною площею 65309,7 кв. м на суму 4,7 млн грн. Це найбільший показник за останні роки у місті.

 
Коментарі (0)