ГоловнаНовини ЖКГТранспортСумські маршрутки можуть зупинитися

Сумські маршрутки можуть зупинитися

Влада Сум та перевізники домовилися, що маршрутки курсуватимуть, незважаючи на занизькі тарифи на перевезення. Проте, з цієї причини транспорт може припинити роботу у будь-яку мить.

У Сумах через низькі тарифи на проїзд маршрутні таксі можуть припинити роботу. Про це заявив міський голова Олександр Лисенко, передає прес-служба міськради.

«Не може бути так, що ціни підвищуються на все окрім проїзду, бо це безпека і якість надання послуги, окрім того передумова існування ринку пасажирських перевезень у місті», – зазначив очільник Сум.
 
За словами пана Лисенка, вартість проїзду має бути економічно обґрунтованою. Занизький тариф не дасть змоги перевізникам працювати, а компенсувати різницю в тарифах із міського бюджету немає фінансової можливості.
 
Пан Лисенко додав, що шляхом перемовин з перевізниками міська влада дійшла згоди в тому, що пасажирський транспорт курсуватиме. Втім, зауважив міський голова, окрім морального порозуміння слід дійти й економічного. Адже, маршрутки будь-якої миті можуть зупинитись.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Сумах Зарічний районний суд призупинив дію рішення виконавчого комітету міськради про встановлення тарифу на проїзд в маршрутних таксі до 3 грн. Відтак, плата за проїзд у маршрутних таксі міста складає 2 грн.
 
Коментарі (0)