ГоловнаНовини ЖКГТранспортСумчанам змінили тарифи на проїзд в маршрутках

Сумчанам змінили тарифи на проїзд в маршрутках

Сумчани платитимуть дві гривні замість трьох за проїзд у міських маршрутних таксі. Відповідне рішення прийняв Зарічний районний суд.

У Сумах Зарічний районний суд призупинив дію рішення виконавчого комітету міськради про встановлення тарифу на проїзд в маршрутних таксі до 3 грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради. Відповідну ухвалу було проголошено 27 лютого.

«Зарічний районний суд призупинив дію рішення виконавчого комітету №60 «Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі»», – йдеться в повідомленні.
 
У зв`язку з цим, чинним є рішення виконавчого комітету №600 «Про тарифи на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі», яке встановлювало вартість проїзду в маршрутних таксі в 2 грн.
 
Відтак, плата за проїзд у маршрутних таксі міста складає 2 грн.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», виконавчий комітет Сумської міської ради прийняв рішення про підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету 17 лютого.
 
Відповідно до раніше прийнятого рішення, вартість проїзду у маршрутному таксі була встановлена у розмірі 3 грн.
 
Коментарі (0)