ГоловнаНовини ЖКГТранспортСумський транспорт розвиватимуть іще 5 років

Сумський транспорт розвиватимуть іще 5 років

На Сумщині триває розробка Програми розвитку автомобільного транспорту загального користування на 2012 – 2017 роки

На Сумщині триває розробка Програми розвитку автомобільного транспорту загального користування на 2012 – 2017 роки.

Про це повідомляє прес-служба Сумської облдержадміністрації.

«Це має бути документ, який визначить стратегію розвитку пасажирського транспорту внутрішньообласного значення на найближчі роки», – зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Віктор Чернявський під час засідання робочої групи щодо розробки Програми.

За його словами, в документі має бути чітко прописано заходи щодо розвитку інфраструктури, оновлення автопарку, підвищення якості послуг.

Окремим пунктом в документі буде визначено ремонт доріг, сформовано перелік шляхів, які потребують першочергового ремонту, зауважив Віктор Чернявський.

Як повідомив начальник управління розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації Володимир Дудченко, наразі спільно з Асоціацією автомобільних перевізників, Службою автомобільних доріг, профільними управліннями та підрозділами облдержадміністрації розроблено проект Програми, який в подальшому буде доопрацьовано.

«Головне завдання Програми – створити максимально комфортні умови для перевезення пасажирів та забезпечити всі населені пункти області автобусним сполученням», – резюмував Віктор Чернявський.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)