ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняСумський водоканал проводить аварійні роботи використовуючи безтраншейні технології

Сумський водоканал проводить аварійні роботи використовуючи безтраншейні технології

КП «Міськводоканал» виконав аварійно-відновлювальні роботи з використанням безтраншейної технологи. Були про санувати пошкоджені ділянки залізобетонної мережі довжиною 15 і 56 м
Фахівці Сумського КП «Міськводоканал» при реконструкції та модернізації міських каналізаційних мереж застосовують поліетиленову спіральновитих трубу з безперервно намотуваним порожнистим профілем СПІРОКОР - оптимальну для застосування в будівництві та ремонті підземних трубопроводів відведення стічних вод та інших рідких і газоподібних середовищ, до яких поліетилен хімічно стійкий, при температурі від - 40 до +40 ° С, повідомляє прес-служба ТД «Євротрубпласт».
 
Ще в березні, при виконанні заявки на усунення засмічення каналізаційної мережі, було виявлено зруйновану ділянку самопливного колектора діаметром 400 мм на перетині вулиць Ярослава Мудрого та Першотравнева. Дана ділянка колектора забезпечує водовідведення жителів вул.Ярослава Мудрого і ул.Борцов Революції міста Суми.
 
КП «Міськводоканал» виконав аварійно-відновлювальні роботи з використанням безтраншейної технологи. Були про санувати пошкоджені ділянки залізобетонної мережі довжиною 15 і 56 м шляхом протягування сучасної пластикової труби СПІРОКОР діаметром 300 мм.
 
Організована перекачування стоків, дозволяла усунути аварію без відключення води споживачам.
 
На початку квітня були виконані аварійно-відновлювальні роботи на самопливному колекторі по вулиці Санаторній, який забезпечує відведення стічних вод вулиць Карбишева, Водної, Володимирській, медичного інституту СГУ і обласного пологового будинку № 2.
 
Тут під впливом сульфатно-газової корозії поруйновано склепіння каналізаційної труби діаметром 500 мм на ділянці протяжністю 471 м. Роботи проведені шляхом санації без обмеження руху транспорту і водопостачання жителів. Замість пошкоджених залізобетонних труб були прокладені поліетиленові спіральновитих труби СПІРОКОР виробництва Рубіжанського трубного заводу.
 
На обидва об'єкти труби поставлялися в стандартних 6-метрових відрізках. Завдяки загвинчування, виконаному в заводських умовах, процес складання цих труб не представляє технічної складності і не вимагає додаткової техніки. А з'єднання при скрутці герметичні і надійні.
 
Продукцію для реконструкції аварійних колекторів поставили фахівці Сумського регіонального структурного підрозділу ТД «Євротрубпласт».
 
 
 
 
Коментарі (0)