ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЧеркаські вулиці переасфальтують з кишень дорожників

Черкаські вулиці переасфальтують з кишень дорожників

У Черкасах планують зобов’язати дорожників переасфальтувати деякі вулиці власним коштом.

Неякісне асфальтування вулиць Черкас стане предметом розгляду  спеціального засідання профільної комісії міської ради, призначеної за місяць. Виконавців робіт на деяких вулицях планують зобов’язати переасфальтувати їх власним коштом. 

Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.
 
«Зокрема, йдеться про вулицю Ільїна – від вул. Котовського до вул. Байди Вишневецького, - зазначив голова комісії з питань комунальної власності та житлово-комунального господарства Черкаської міської ради Сергій Гладких. –  Сьогодні наша комісія розглянула проблему неякісного асфальтування первинного шару цієї ділянки загалом. А за три тижні збереться її  спеціальне засідання –  за участі виконавців робіт,  служби технагляду та департаменту ЖКГ, що отримав доручення підготувати всю документацію стосовно виконання дорожніх робіт. У підсумку, ми плануємо спонукати виконавця робіт на усіх проблемних ділянках переробити їх власним коштом».  
 
Нагадаємо, ділянка вулиці Ільїна від вул. Котовського до вул. Б. Вишневецького капітально ремонтувалася у 2011 році. Тоді підрядник виконав лише укладання нижнього шару асфальту. Однак якість робіт не задовольнила міську владу і тоді розірвали договір з фірмою, що виграла тендер. У 2012 році був проведений новий тендер на капітальний ремонт доріг у місті (у тому числі і вул. Ільїна). Переможець – компанія «Аерошляхбуд». Ділянку ж від Котовського до вул. Б.Вишеневецького до з’ясування ситуації новий підрядник не ремонтував.

 
Коментарі (0)