ГоловнаКиївські будніПодіїСвяткування Нового року у столиці розпочнеться у День святого Миколая

Святкування Нового року у столиці розпочнеться у День святого Миколая

Святкування Нового року у столиці розпочнеться традиційно 19 грудня у День святого Миколая

Святкування Нового року у столиці розпочнеться традиційно 19 грудня у День святого Миколая,  повідомляє прес-служба КМДА.

 
«У нас, на жаль, втрачені традиції новорічних та різдвяних ярмарків, коли ти опиняєшся в атмосфері свята. Дуже важливо зараз їх повернути. І ми намагаємося вже третій рік поспіль створити в столиці новорічну атмосферу: зробити освітлення, містечко, де можна і купити сувеніри, і спробувати ласощі, відпочити з дітьми, прогулятися, отримати заряд енергії та відчуття великого свята», – розповів міський голова Віталій Кличко.
 
Віталій Кличко зазначив, що, як і у попередні роки, головна ялинка стоятиме на Софійській площі. Її висота – майже 30 метрів. Придбали та доставили її за позабюджетні кошти. Церемонія запалення вогнів на головній ялинці країни традиційно відбудеться 19 грудня.
 
Під час новорічних свят у сквері біля Володимирського проїзду відбудеться перший Фестиваль ілюмінації, де буде встановлено 38 арт-об’єктів, які привезуть із різних країн. А також роботи, створені за мотивами творчості Марії Приймаченко.
 
Михайлівська площа залишиться країною дитячих розваг. На площі буде працювати резиденція святого Миколая. На ярмарку будуть дитячі розваги. Орендарям поставили вимогу: ціна на атракціони повинна бути не вищою за 30 грн.
 
Святкові заходи відбудуться у кожному районі столиці. Усього заплановано понад 200 тематичних заходів.
 
Коментарі (1)
Коля Пухов
11 Грудня 2017 p. 21:55
До тих десяти святкових неробочих днів, що були, тепер додалося ще два ( 14 жовтня та 25 грудня), тобто їх стало вже дванадцять. Прогнозую, що і надалі їх кількість буде неухильно збільшуватись; а в перспективі вихідних і св"яткових днів стане більше, ніж робочих. Причиною цього є загальний занепад виробництва високотехнологічної промислової продукції; а оскільки не налагоджено виробництво матеріальних речей, то не потрібні і робочі руки. Тому у нас дуже багато безробітних. А тим, хто працює, можновладці будуть зменшувати кількість робочих днів та годин , оскільки вони все одно нічого не виробляють.