ГоловнаНовини ЖКГТранспортСвітовий банк виділив Україні мільйони на дороги

Світовий банк виділив Україні мільйони на дороги

Україна підписала угоду з Світовим банком про надання позики в розмірі 560 млн дол. на розвиток автодоріг. В разі успішної реалізації проекту планується виділення додаткових коштів.

Угоду про надання Україні позики Міжнародного банку реконструкції та розвитку з групи Світового банку (СБ) в розмірі 560 млн дол. на фінансування проекту розвитку дорожньої галузі підписано, передає «Інтерфакс-Україна».

Зазначається, її підписали директор СБ у справах України, Білорусі та Молдови Чімяо Фан і перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер.

Зокрема, пан Шульмейстер повідомив, що в разі успішної реалізації проекту планується виділення додаткових 240 млн дол.

У свою чергу, Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський зазначив, що підписання даної угоди на модернізацію мережі автодоріг України є позитивним сигналом для інвесторів.

«Це сигнал для інвесторів про те, що не варто боятися інвестувати в Україну, і потрібно йти шляхом, яким йде Світовий банк», - сказав він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Світовий банк на початку листопада схвалив виділення позики на ремонт українських доріг. Кошти буде використано для модернізації автомагістралі Полтава-Харків.

 
Коментарі (0)