ГоловнаПослугиФінансування ЖКГЛайм Таксі - Замовити дешеве і швидке таксі в Києві онлайн.

Лайм Таксі - Замовити дешеве і швидке таксі в Києві онлайн.

Лайм Таксі Київ - Замовляйте таксі в Києві та насолоджуйтеся комфортною і безпечною поїздкою за низькими цінами.

Лайм Таксі Київ - замовляйте дешеве і швидке таксі в Києві онлайн.

Таксі в Києві користується популярністю, тому що Київ - це велике і красиве місто, яке приваблює тисячі туристів, бізнесменів, студентів і мешканців. Але разом з тим, це місто з великою кількістю автомобілів, заторів, проблем з паркуванням і громадським транспортом. Якщо ви хочете швидко і зручно дістатися до потрібного місця, не витрачаючи час і нерви, то вам потрібно замовити таксі в Києві.

Лайм - це найкращий спосіб пересуватися по столиці України. Ви можете замовити таксі в Києві онлайн за декілька кліків на нашому сайті https://limetaxi.com.ua/uk/ або через мобільний додаток, а також за телефоном. Ви можете вибрати клас автомобіля, кількість пасажирів, час подачі і місце призначення.



Ви також можете скористатися додатковими послугами, такими як:
- попереднє замовлення на певний час,
- таксі в аеропорт, на вокзал, в інше місто,
- кур'єрська доставка (документів, посилок, квітів, продуктів і т.д.),
- зустріч з табличкою в аеропорту або на вокзалі,
- перевезення домашніх тварин, велосипедів, великогабаритного багажу,
- драйвер (тверезий водій),
- прикурити акумулятор авто,
- буксирування автомобіля,
- підкачка коліс,
- підвезення палива та багато інших.

Лайм таксі в Києві пропонує вам наступні переваги:

- Дешеві ціни. Ми працюємо без посередників і комісій, тому наші тарифи є одними з найнижчих в місті. Ви платите тільки за фактично пройдений шлях, без додаткових зборів і націнок.

- Швидка подача. Ми маємо великий автопарк з сучасними і технічно справними автомобілями, які розташовані по всьому місту. Ми гарантуємо, що наше таксі в Києві прибуде до вас від 5 хвилин після замовлення.

- Комфорт і безпека. Наші водії мають високу кваліфікацію, досвід роботи і дотримуються правил дорожнього руху. Вони завжди ввічливі, привітні і готові допомогти вам з будь-яким питанням. Наші автомобілі обладнані кондиціонерами, музичними системами, дитячими кріслами і іншими зручностями.

-Класи авто. До вашої уваги наступні класи: Економ, Стандарт, Комфорт, Бізнес, Універсали, Мінівени, Мікроавтобуси, вантажні мікроавтобуси та Газелі.

- Онлайн замовлення. Ви можете замовити таксі в Києві онлайн на нашому сайті або через мобільний додаток для Андроїд https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.com.limetaxi, також маємо мобільний додаток для Айфонів. Ви можете вказати всі деталі вашої поїздки, переглянути вартість, відстежувати рух автомобіля і оплатити замовлення онлайн. Ви також можете зв'язатися з водієм або оператором за телефоном.

Лайм Таксі Київ - це ваш надійний партнер, який завжди готовий виконати ваше замовлення з максимальною якістю і швидкістю. Замовляйте онлайн на нашому сайті або через мобільний додаток і насолоджуйтеся комфортною і безпечною поїздкою за низькими цінами.

 

 

 

 
Коментарі (0)