ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійІталійці готові ще раз продати каштани для Хрещатика

Італійці готові ще раз продати каштани для Хрещатика

Італійська фірма, яку наразі звинувачують у підміні каштанів сорту «Бріоті» на звичайні, готова виправити ситуацію та продати дерева ще раз, до того ж зі знижкою.

Італійська фірма розглядає можливість заміни каштанів для висадження на Хрещатику в Києві на сорт «Бріоті» зі значною знижкою.

«Ми серйозно зацікавлені у вирішенні цієї ситуації. Цінуючи вашу репутацію та репутацією нашої компанії і беручи до уваги громадську думку, ми розглядаємо варіант заміни рослин у кількості 200 штук з початку осені 2013 року і закінчуючи весною 2014-го зі значною знижкою», - йдеться в офіційному листі італійської сторони Києву, текстом якого володіє «Інтерфакс-Україна».

Італійська сторона висловлює співчуття з приводу того, що сталося і має намір найближчим часом направити до Києва свого представника.

«Щодо ситуації, яка склалася у Києві, хочемо повідомити: ситуація вкрай неоднозначна і нам знадобиться деякий час, щоб розібратися у всіх етапах проведеної роботи», - також говориться у листі.

Як повідомляла «Україна Комунальна», через інцидент з висадкою каштанів, які не відповідають сорту «Бріоті» директор зеленбуду Шевченківського району міста Олександр Цимбалюк подав у відставку. Нагадаємо, в результаті експертизи, проведеної фахівцями столичних ботанічних садів, з'ясувалося, що лише два каштани з висаджених 289 дерев відповідають сорту «Бріоті».

 
Коментарі (0)