ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГТарифи на гарячу воду і опалення зросли на 16%

Тарифи на гарячу воду і опалення зросли на 16%

В середньому тарифи зросли на 16% в залежності від області. Другий етап подорожчання чекає українців в травні

В середньому тарифи зросли на 16% в залежності від області. Другий етап подорожчання чекає українців в травні.

В Україні вступили в силу нові тарифи опалення і гарячу воду з вівторка 1 січня 2019 року. Відповідна постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг затвердила в грудні.

В середньому тарифи зросли на 16% в залежності від області. Другий етап подорожчання чекає українців в травні (ціни виростуть ще на 5-7%). Як підкреслила глава НКРЕКП Оксана Кривенко, підвищення тарифів пов'язане з рішенням уряду про підвищення тарифів на газ, оскільки газ в середньому по Україні займає 76% в ціні виробництва теплової енергії.

У той же час вона заявила, що нові тарифи не перевищують розміру підвищення цін на газ для населення (на 23,5%). Раніше повідомлялося, що в Києві з січня підвищиться квартплата. У столиці збільшиться квартплата в частині обслуговування будинків та прибудинкової території. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
04 Січня 2019 p. 00:37
Вже мабуть кожен школяр знає, що не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші - лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.-----------------------------------Припустим, у вас є певна сума гривень, за які ви можете придбати певну кількість товарів і послуг. Ви з метою економії не витратили ці гроші, а через деякий час з"ясувалось, що ви тепер можете купити за ці гроші значно менше тих самих товарів і послуг. Фактично це означає , що вас просто-напросто обікрадено... І хто ж крадій?