ГоловнаНовини ЖКГТранспортТарифи на проїзд в швидкісних поїздах можуть вирости

Тарифи на проїзд в швидкісних поїздах можуть вирости

«Укрзалізниця» має намір збільшити тарифи на проїзд у потягах Інтерсіті+. Також планується підвищити клас низки поїздів для отримання додаткового доходу.

ПАТ «Українська залізниця» має намір з 1 січня 2016 року підвищити тариф на проїзд у вагонах першого класу швидкісних поїздів категорії Інтерсіті+ на 5%. Про це повідомив в. о. генерального директора «Укрзалізниці» Олександр Завгородній, передає «Інтерфакс-Україна».

Окрім цього, в 2016 році планується підвищити клас низки поїздів, що, відповідно, принесе додатковий дохід.

«У фінансовому плані (на 2016 рік – ред.) закладено отримання 654 млн грн від пасажирських перевезень додатково, але це не означає підвищення тарифу. Це підвищення сервісу, підвищення класності поїздів, ми змінюємо підхід до поняття міжрегіонального поїзда. Сьогодні ми докотилися до того, що на відстань 80 км ми пасажира веземо за 10 грн», - сказав пан Завгородній.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в «Укрзалізниці» повідомили, що до кінця наступного року на низці залізничних об’єктів буде проведено роботи, які дозволять зробити поїзди та залізничні об’єкти доступнішими для людей з обмеженими можливостями. На цілі планують витрати півтора мільярди.

 
Коментарі (0)