ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГТарифи на тепло в Україні підвищаться з 1 січня

Тарифи на тепло в Україні підвищаться з 1 січня

З понеділка Нацкомісія, що регулює процеси в сферах енергетики і комунальних послуг, посилено займається розробкою нових тарифів на опалення

 

З понеділка Нацкомісія, що регулює процеси в сферах енергетики і комунальних послуг, посилено займається розробкою нових тарифів на опалення. Тільки за два дні нові тарифи прийняті для 26 міст. У Черкасах опалення подорожчає майже на 15%, В Одесі - на 30%. У Києві тепло подорожчає на 23%, пише КП в Україні.

У Харківській області ціни на тепло підвищать в середньому на 18%, в Миколаївській - на 19-21%. У Донецькій області передбачуване підвищення складе 12%, пише Обозреватель. Однак компанія «Донецкоблкоммуненерго», що забезпечує теплом квартири десятків тисяч споживачів, поки про підвищення тарифів не веде. Але до 1 січня ще майже 20 днів.

За словами експертів, це ще не остаточна ціна для населення. Адже в суму входить тариф на виробництво, транспортування та розподіл тепла. Якщо вартість останніх становлять не підвищиться, то подорожчання буде меншим.

Нові тарифи підвищаться з 1 січня, а платити за них треба буде з лютого, отримавши платіжки за попередній місяць. Читайте також, як з нового року платити за електроенергію.

 

 
Коментарі (0)