ГоловнаНовини ЖКГПодії«Тарифна мобілізація» проти НКРЕКП: на кону тарифи на тепло у Львові

«Тарифна мобілізація» проти НКРЕКП: на кону тарифи на тепло у Львові

Оголошення про відкриття провадження в адміністративній справі щодо оскарження постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, інформує, що в Окружному адміністративному суді м. Києва відкрито провадження в адміністративній справі № 826/16155/16 за позовом Громадської організації «Тарифна мобілізація» до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, про визнання незаконною та скасування постанови НКРЕКП від 09.06.2016 № 951 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб населення Львівському міському КП «Львівтеплоенерго».
 
Судове засідання призначено на 16 листопада 2016 року о 15 годині 50 хвилин в приміщенні Окружного адміністративного суду м. Києва, що розташований за адресою: м. Київ, вул. Петра Болбочана, 8, корпус 1, зал судових засідань № 38. 
 
Коментарі (0)