ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГСімферопольський транспорт перейшов на нову схему руху

Сімферопольський транспорт перейшов на нову схему руху

У Сімферополі введено в дію нову схему руху автобусної маршрутної мережі, а слідом за нововведенням на вулиці міста вийшли і служби контролю за дотриманням перевізниками нових правил руху громадського таранспорту.

З сьогоднішнього дня у Сімферополі почала працювати нова схема руху автобусної маршрутної мережі. У зв'язку з цим у центрі кримської столиці відбувся рейд з контролю за дотриманням перевізниками нових правил руху громадського транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Сімферопольської міської ради.

«Рішення щодо оптимізації руху громадського транспорту прийнято з метою розвантажити центральну частину міста від великого потоку автотранспорту. На жаль, деякі перевізники продовжують їздити за старими маршрутами, порушуючи при цьому договірні умови», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв'язку Сергій Пересада.

Він також повідомив, що за результатами перевірки на порушників складуть акти і будуть вживати заходів згідно з нормами чинного законодавства. Заступник начальника управління підкреслив, що недотримання схеми руху тягне за собою дострокове розірвання договорів в односторонньому порядку.

Крім того, Сергій Пересада розповів, що оптимізація міської маршрутної мережі Сімферополя проходить у кілька етапів.

«На першому етапі були розірвані договори з автоперевізниками. Після - на другому і третьому - змінені шляху руху маршрутних таксі у центральній частині кримської столиці», - пояснив він.

Завдяки подібній реорганізації автобусної мережі, кількість автобусів у центральній частині кримської столиці зменшиться більш ніж на 100 одиниць.

Так, зміни підлягають шляху проходження маршрутів №№52, 53, 118, 91, 112, 115, 83, 20, 86, 105, 85, 114, 24, 57, 42, 71, 104, 81.

 
Коментарі (0)