ГоловнаНовини ЖКГГазопостачання«Тепла зима» потребує значної економії газу

«Тепла зима» потребує значної економії газу

Задля теплої зими, Україні необхідно зекономити близько 3 млрд кубометрів газу. Уряд запевняє, що має чітку програму для реалізації такого плану.

З урахуванням усіх урядових ініціатив щодо заміщення використання газу, щоб успішно пройти опалювальний сезон, Україна мусить зекономити близько 3 млрд кубометрів газу. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман на брифінгу опісля засідання урядового антикризового енергетичного штабу.

«Всі ініціативи, які стосуються газопостачання, вносить НАК «Нафтогаз України» і головне завдання, яке перед ним сьогодні постає - це дуже чітка програма, яка дозволить забезпечити економію близько 3 млрд кубометрів газу», - наголосив він.

При цьому пан Міністр заперечив можливість відключення від газу непідконтрольних уряду територій на сході країни.

«Таких ініціатив поки що не було. Я думаю, що так питання зараз не стоїть» - прокоментував він.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за данними Мінрегіону, заходи зі скорочення споживання природного газу, виконуються згідно установлених графіків. Рівень їх виконання по областях на сьогодні коливається від 40 до 100% в залежності від видів робіт.

 
Коментарі (0)