ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Тепло до львів'ян пустять із зупинками

Тепло до львів'ян пустять із зупинками

До Львова повертається тепло: відсьогодні місцеве обленерго підключає усіх абонентів до теплопостачання. Однак, теплоносій подаватиметься лише два дні, далі - повторно призупинеться.

У Львові від сьогодні відновлюють подачу опалення до усіх споживачів. Однак, тепло пустять лише на 2 дні, оскільки температура повітря наразі понизилась, а на вихідні, за прогнозами синоптиків, очікується значне потепління. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі  Львівської міської ради.

«Від сьогодні на 2 дні ми відновлюємо подачу опалення. Оскільки на вихідні синоптики прогнозують значне потепління, плануємо з п’ятниці зранку призупинити подачу носія до споживачів. З понеділка будемо відновлювати опалювальний сезон у повному обсязі.

Від сьогодні заклади освіти та медицини отримуватимуть опалення за заявками. Однак, хочемо наголосити мешканцям, що вони самі можуть регулювати тепло в будинках», - наголосили в ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, станом на 16 жовтня за даними Мінрегіону, в Україні забезпечено опаленням 100% закладів соціальної сфери та житлового фонду.

 
Коментарі (0)