ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаТепло в квартири жителів Краматорська не пускають замерзлі труби в будинках

Тепло в квартири жителів Краматорська не пускають замерзлі труби в будинках

До теплоносія на сьогоднішній день підключені всі житлові будинки, однак процес надходження тепла в квартири городян ускладнюється внутрішньобудинковими поривами, розморозкою і продуванням труб

У Краматорську Донецької області триває ліквідація наслідків резонансної аварії на ТЕЦ.

Про це повідомляє прес-служба Краматорського міськради.

Оперативний штаб на чолі з міським головою Геннадієм Костюковим продовжує свою роботу. Фахівці Краматорської ТЕЦ, ремонтні бригади проводять запуск теплової системи в житлових будинках. Ліквідацією наслідків аварії фахівці займаються цілодобово.

За інформацією оперативного штабу, до теплоносія на сьогоднішній день підключені всі житлові будинки, однак процес надходження тепла в квартири городян ускладнюється внутрішньобудинковими поривами, течами в стояках будинків, розморозкою і продуванням труб.

До ремонтних бригад підключилися фахівці КП «Міст», КП «УРСАС», ПАТ «НКМЗ», КАТП 052810, Краматорського відділення МНС, КП «Міськсвітло». Свою допомогу запропонували ОСББ, приватні ЖЕКи та мешканці міста.

Співробітники відділу комунального господарства УЖКГ роблять обхід квартир житлових будинків, уточнюючи у мешканців стан теплоносіїв, стояків, батарей. Фахівці ЖКГ фіксують інформацію про те, яка допомога зараз потрібна городянам. Ситуація в місті поступово стабілізується і знаходиться під контролем влади.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)