ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2024-2025Тепло в івано-франківські будинки прийде раніше звичайного

Тепло в івано-франківські будинки прийде раніше звичайного

Івано-франківські школи, садки та лікарні почнуть опалювати раніше, ніж було заплановано. Таке рішення місцева влада ухвалила у зв'язку відповідними погодними умовами в регіоні.

Влада Івано-Франківська вирішили розпочати опалювальний сезон у закладах освіти та медицини з 1 жовтня. Про це пише «Кореспондент».

Зокрема, згідно з підписаним напередодні, 27 вересня, першим заступником міського голови Івано-Франківська Зіновієм Фителем розпорядженням, таке рішення прийнято «у зв'язку з пониженням температури зовнішнього повітря та для забезпечення температурного режиму в закладах».
 
Комунальне підприємство «Івано-Франківськтеплокомуненерго» і ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» зобов'язали забезпечити подачу теплоносія та стабільне проходження опалювального сезону.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше , 27 вересня КП «Харківські теплові мережі» початоло подачу тепла в заклади соціальної сфери: лікарні, пологові будинки, дитячі сади і школи міста Харкова.
 
Також повідомлялося, що опалювальний сезон прийде раніше встановлених строків в черкаські садочки та лікарні Таке рішення вже підписано у міській раді.
 
Коментарі (0)