ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГТеплоенергетики збирають штрафи

Теплоенергетики збирають штрафи

Нацкомпослуг оштрафував на 45 тис. грн підприємства, які працюють у сфері теплопостачання. Усі вони нехтували дотриманням ліцензійних умов.

Протягом минулого місяця Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, перевірила три підприємства у сфері теплопостачання та наклала штрафних санкцій у сумі 45 тис. грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі регулятора.

Зокрема, було здійснено перевірки господарської діяльності щодо дотримання ліцензійних умов Товариства з обмеженою відповідальністю «Теплопостачсервіс» (м. Київ),  КП «Севтеплоенерго» та КП «Теплопостачання міста Одеси».

За усіма підприємствами виявлені порушення ліцензійних умов. Так, «Теплопостачсервіс» має сплатити 25 тис. грн штрафу, «Севтеплоенерго» - 5 тис. грн, «Теплопостачання міста Одеси» - 15 тис. грн відповідно.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, протягом 2013 року Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, здійснила 83 планові перевірки діяльності своїх підприємств-ліцензіатів. Зокрема, було проведено 54 перевірки у сфері теплопостачання та 29 – у сфері централізованого водопостачання та водовідведення. Також було здійснено 14 позапланових перевірок на підприємствах-ліцензіатах комісії.

За виявлені порушення на підприємства було накладено 80 фінансових санкцій на суму 2,15 млн грн.

 
Коментарі (0)