ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Теплопостачання Авдїівки перевели із резервних генераторів на стабільний

Теплопостачання Авдїівки перевели із резервних генераторів на стабільний

Теплопостачання Авдіївки з аварійного режиму на резервних генераторах перейшло на стабільний режим. У місті відновлено вуличне освітлення
Теплопостачання Авдїівки перевели з аварійного режиму на резервних генераторах на стабільний. Про це доповів Президенту України Петру Порошенку віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко.
 
“Теплопостачання Авдіївки з аварійного режиму на резервних генераторах перейшло на стабільний режим. У місті відновлено вуличне освітлення. — Доповів Президентові Віце-Прем’єр Зубко. 
 
Раніше на своїй сторінці у Фейсбук Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко повідомив, що електропостачання в Авдіївці відновлено.
 
«Електропостачання в Авдіївці відновлено! Більше тижня місто існувало в кризовому режимі, з теплопостачанням в аварійному режимі та без світла. Сьогодні нам спільними зусиллями вдалося його відновити. Хочу подякувати Президенту України, Прем'єр-міністру, Міністру оборони, Державній службі з надзвичайних ситуацій на чолі з Миколою Чечоткіним, Павлу Жебрівському і місцевій адміністрації, усім небайдужим волонтерам, адміністраціям інших областей - Дніпропетровської, Харківської, Черкаської, Житомирської, Запорізької, які відгукнулися і доставляють необхідні будматеріали для відновлення індивідуальних і багатоповерхових будинків, народним депутатам, які всіляко сприяли організації процесу. Окремий уклін нашим військовим з 72 бригади, які боронять нашу землю і тримають тил», - написав Геннадій Зубко.

За його словами, сьогодні в Авдіївці працює 10 бригад працівників ДСНС та 6 бригад комунальних служб з відновлення житлового сектору. «Зараз основне завдання повністю відновити всі системи життєзабезпечення, налагодити освітній процес для дітей, відновити житловий фонд. Модернізація соціальних об'єктів стане пріоритетом як державної субвенції ДФРР, так і субвенції з місцевого бюджету», - наголосив Геннадій Зубко. 

 
Коментарі (0)