ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаТепловиків зобов'язали оприлюднити графіки відключення опалення

Тепловиків зобов'язали оприлюднити графіки відключення опалення

Виробники теплової енергії до 15 квітня повинні довести до відома споживачів і теплопередающих організацій плани-графіки відключення джерел теплової енергії для випробувань, ремонту і наладки котельного обладнання

 

Виробники теплової енергії до 15 квітня повинні довести до відома споживачів і теплопередающих організацій плани-графіки відключення джерел теплової енергії для випробувань, ремонту і наладки котельного обладнання.

Про це заявляє Державна інспекція з енергетичного нагляду України.

«Такі вимоги визначені пунктом 2 розділу V Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378», - йдеться в повідомленні.

Зазначені плани-графіки відключення повинні бути затверджені до 1 квітня 2021 року.

Крім того, для своєчасної підготовки теплових господарств до роботи в наступному опалювальному періоді поточного року власники теплових господарств в термін до 15 квітня повинні видати розпорядчі документи (накази, розпорядження і т.д.) по розробці планів організаційно-технічних заходів.

Також, в Держенергонагляді нагадали, що будуть здійснювати контроль за проходженням опалювального періоду.

«Держенергонагляд проводить постійний моніторинг за проходженням суб'єктами відносин у сфері теплопостачання опалювального періоду (ОП), дотриманням стану і режимів постачання теплової енергії, в першу чергу для соціально важливих споживачів. Також здійснюється моніторинг проблемних питань, які потребують невідкладного вирішення, в тому числі технологічних порушень (аварій, відмов) на енергетичних об'єктах у сфері теплопостачання », - йдеться в повідомленні.

 

 

 
Коментарі (0)