ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоТериторіальна громада поділиться власністю з бізнесом

Територіальна громада поділиться власністю з бізнесом

Комітет ВР з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики під час засідання схвалив до другого читання проект Закону про особливості перетворення комунальних унітарних підприємств.

Комітет ВР з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики під час засідання схвалив до другого читання проект Закону про особливості перетворення комунальних унітарних підприємств, які проводять діяльність у сфері централізованого водо-, теплопостачання та водовідведення, на господарські товариства (реєстр. №9631, друге читання).  

«Ми вирішили прийняти законопроект, наразі виносимо його у ВР, щоб він був прийнятий як закон і затверджений підписом Президента», – сказав заступник голови Комітету Ігор Лисов. 

Нагадаємо, нещодавно Комітет ВР з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики схвалив і рекомендував прийняти в першому читанні проект Закону №9702 від 13.01.2012 про внесення змін до Житлового кодексу Української РСР щодо забезпечення педагогічних і науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів освіти житлом у першочерговому порядку. 

«Законопроектом пропонується викласти пункт 12 статті 45 Житлового кодексу Української РСР у новій редакції, за змістом якої передбачається надання житлових приміщень у першочерговому порядку не лише вчителям та іншим педагогічним працівникам шкіл і технікумів, а й викладачам вишів», – сказав під час засідання Комітету заступник голови Комітету Ігор Лисов. 

Джерело - УНН

 
Коментарі (0)