ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоТермін повноважень Дмитра Вовка закінчується в травні цього року

Термін повноважень Дмитра Вовка закінчується в травні цього року

Термін повноважень голови Нацрегулятора, Дмитра Вовка, згідно з планом ротації членів НКРЕКП, закінчується в травні цього року
Термін повноважень голови Нацрегулятора, Дмитра Вовка, згідно з планом ротації членів Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), закінчується в травні цього року.
 
Цю інформацію журналістам нагадав голова Конкурсної комісії з вибору нових членів НКРЕКП Василь Котко. 
 
"Строк повноважень двох членів закінчується через два місяці - у травні", - сказав він, додавши, що склад Нацкомісії покинуть Дмитро Вовк і Руслан Машляківський. 
 
Василь Котко тако ж додав, що на сьогодні вже оголошено новий конкурс, під час якого будуть обрані два нових члена на заміну тих, які підуть у травні.
 
Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко своїм указом №78/2017 від 23 березня  затвердив план ротації Голови та членів Національної комісії, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП). Згідно з указом:
 
3) підлягають звільненню у строк не пізніше 18 місяців з дня набрання чинності Законом України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг»:
 
Голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, ВОВК Дмитро Володимирович;
 
член Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, МАШЛЯКІВСЬКИЙ Руслан Леонідович.
 
 
Коментарі (0)