ГоловнаНовини ЖКГТранспортТернопільчанам загрожували нові розцінки на громадський транспорт

Тернопільчанам загрожували нові розцінки на громадський транспорт

Нещодавно на розгляд виконавчого комітету Тернопільської міської ради було винесено проект рішення про підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті

Проїзд у соціальних маршрутках планувалось підняти до 1,50 грн, проїзд у  маршрутних таксі до 2,50 грн. Для учнів та студентів, згідно поданого на розгляд виконкому рішення, проїзд мав би становити одну гривню. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Тернопільскої міської ради.

За словами начальника управління транспорту, комунікації та зв’язку міськради Ігоря Мединського, вказані розрахунки були подані перевізниками ще в червні поточного року.

Згідно розпорядження міського голови, усі питання про підняття тарифів мали б пройти через спеціально створену тарифну комісію. Даний проект рішення на розгляд комісії поданий не був. 

«Враховуючи те, що перевізники виконують умови, прописані в договорах лише на 80%, підняття плати за проїзд вважаємо недоцільним. До їх роботи є ряд зауважень, на які нема відповідної реакції. Спочатку треба надавати якісні послуги, а вже потім проводити розрахунки», - прокоментував дану ситуацію міський голова Сергій Надал. 

 
Коментарі (0)