ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняТерористи хочуть підключитися до поставок газу з РФ

Терористи хочуть підключитися до поставок газу з РФ

Терористи хочуть залишити без газопостачання північні райони Луганської області, які знаходяться під контролем української влади. Наразі вони вишукують можливості перемкнути газорозподільну мережу області на поставки з РФ.

Керівництво так званої «Луганської народної республіки» шукає можливості перемкнути газорозподільну мережу області на поставки з Росії. Про це під час брифінгу заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«За оперативними даними, керівництво терористичної організації «ЛНР» шукає можливості перемкнути газорозподільну мережу області на поставки газу з Росії, відключивши північні райони, які знаходяться під контролем української влади», - зазначив він.

Нагадаємо, станом на 26 вересня в Луганській області частково відключено від газопостачання, знаходяться в критичному стані і потребують обстеження - 172,3 тис. абонентів.

У Мінрегіоні зауважують, що зараз важко оцінити стан підготовки до зими на неконтрольованих українською владою територіях. Однак місцеві фахівці енергокомпаній, водоканалів, комунальних служб, постійно працюють з ризиком для життя, намагаючись забезпечити рівень комфорту для місцевих жителів.

 
Коментарі (0)