ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїТерористи обстріляли населені пункти Донеччини

Терористи обстріляли населені пункти Донеччини

Не зважаючи на режим «тиші», бойовики продовжують обстрілювати території Донбасу. Цієї ночі терористи вели вогонь по Опитному, Авдіївці, Пісках.

У ніч з 17 на 18 березня, з 20:00 до 6:00 ранку, противник 11 разів хаотично застосував стрілецьку зброю проти українських військових на Донбасі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-центрі АТО.

Відповідно до наданої інформації, на Донеччині «російсько-терористичні угруповання» 4 рази вели вогонь по Опитному, двічі по Авдіївці, один раз – по Пісках.
 
На Маріупольському напрямку вже декілька тижнів поспіль місцем протистояння є селище Широкине.
 
«Цієї ночі ворог двічі зі стрілецької зброї вів вогонь по цьому населеному пункту. Також зафіксовано збройні провокації бойовиків поблизу Чермалика», - повідомляє штаб АТО.
 
«Незважаючи на спроби окремих бандформувань розв’язати збройне протистояння, військовослужбовці сил АТО вогонь відкривають тільки у відповідь і лише у випадках прямої загрози життю наших бійців», - наголошують у прес-центрі АТО.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», влада Донецької області ініціює обмеження руху військового транспорту через населені пункти Донбасу. Для безпеки громадян, силовикам запропонують користуватися об’їзними дорогами.
 
Коментарі (0)