ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїТерористи обстрілюють села Луганщини

Терористи обстрілюють села Луганщини

«ЛНРівці» обстріляли низку населених пунктів Луганської області, які знаходяться на лінії розмежування. Внаслідок атак терористів зруйновано житлові будинки.
Так звані ополченці «ЛНР» продовжують відкривати вогонь по населених пунктах Луганської області. Обстрілів зазнали Станиця Луганська, Родина, Катеринівка, Трьохізбенка. Про це повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державно-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.
 
Крім цього, терористи використовують під час обстрілів міномети та гранатомети.
 
«Терористи з боку Первомайська здійснили обстріл селища Родина, що належить до м.Золоте. З 8-ї вечора до півночі близькі бої велися на околиці Катеринівки. Бойовики підійшли майже притул до позицій українських військових і відкрили вогонь із гранатометів, мінометів та автоматичної зброї», - йдеться в повідомленні.
 
Місцеві жителі були змушені переховуватись у підвалах.
 
Найзапекліші бої точилися у Станиці Луганській. Там зафіксовано прямі попадання снарядів та мін у багатоквартирні та приватні будинки.
 
Як мінімум, один будинок згорів. Інформація про постраждалих та інші наслідки обстрілів зараз уточнюється.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 13 травня у Луганській області не вщухали обстріли Станиці Луганської та прилеглих населених пунктів. Один із ворожих снарядів потрапив у житловий будинок та завдав серйозних руйнувань.
 
Коментарі (0)