ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійТерористи провокують екологічну катастрофу у містах Донбасу

Терористи провокують екологічну катастрофу у містах Донбасу

Терористи проводять поховання своїх поплічників, не дотримуючись жодних санітарних норм. Це може загрожувати Донецьку та Луганську екологічною катастрофою.

Міста Донецьк та Луганськ сьогодні знаходиться на порозі не лише гуманітарної, а й екологічної катастрофи. Про це заявили у прес-центрі АТО.

«Міста Донецьк та Луганськ сьогодні знаходиться на порозі не лише гуманітарної, а й екологічної катастрофи, яка штучно створюється терористами» - йдеться у повідомленні.

Зокрема, уточнюється, що терористи проводять поховання своїх поплічників, не дотримуючись жодних санітарних норм. Братські могили ледь присипаються землею.

При цьому зауважується, що для свого комфортного життя бойовики створюють, так звані «зелені зони», куди не допускаються звичайні мешканці.

Також підкреслюється, що терористи і надалі намагаються максимально знищити інфраструктуру Донецької та Луганської областей.

Як повідомляла «Україна Комунальна», вчора через пошкодження інфраструктури на ділянці Ясинувата-Скотовата Донецької залізниці пасажирські поїзди з Донецька прямували зі станції Костянтинівка.

 
Коментарі (0)