ГоловнаПослугиФінансування ЖКГСлавське – гірськолижний курорт для незабутнього відпочинку

Славське – гірськолижний курорт для незабутнього відпочинку

Для тих, хто любить кататися на лижах, сноубордах, гірськолижний курорт Славське - ідеальне рішення

Для тих, хто любить кататися на лижах, сноубордах, гірськолижний курорт Славське - ідеальне рішення. На сайті Slavske.info ви зможете детально ознайомитися з цінами, дізнатися про розваги, яких тут більш ніж достатньо.

Село міського типу знаходиться у Львівській області. Долина, залита сонцем, приваблює своєю красою та величчю. Тут зливаються річка Опір та її притока Славко. Навколо – величні Карпатські гори.

На курорті багато трас, де можна кататися як досвідченим професійним спортсменам, так і звичайним лижникам-аматорам. Навіть маленькі туристи зможуть покататися трасами – на горі Високий Верх, Погар.

Тут ви зможете придбати або взяти напрокат гірськолижне спорядження, а також сани, щоб отримати море задоволення від незабутнього катання. Завжди можна звернутися за допомогою до висококваліфікованих інструкторів, які проведуть необхідний інструктаж.

На курорті можна розважатися не лише на лижах та сноубордах. Тут ви зможете побувати в сауні, відвідати SPA центр та відпочити у барі. Для вас – диско-клуб та кальянна. Можна пограти в більярд та настільний теніс. І звичайно, ви зможете покататися на санях сніговими просторами. Сани запрягаються кіньми. Для вас – снігоходи.

 

 

 
Коментарі (0)