ГоловнаНовини ЖКГТранспортДеяким столичним автобусам змінили маршрути

Деяким столичним автобусам змінили маршрути

Киянам знову прийдеться зіштовхнутися з транспортними проблемами. Автобуси за двома напрамками змінили маршрути курсування.

Рух автобусів маршрутів №24 та №62 тимчасово організовано до станції метро «Арсенальна». Про це повідомила  прес-служба Київської міської державної адміністрації.

У зв’язку з перекриттям вулиці Грушевського «Київпастранс» вніс деякі зміни в організацію роботи громадського наземного транспорту.

Тому, знаючи ситуацію на столичних дорогах, з 16:30 16 вересня рух автобусів №24 та №62 комунальниками організовано до станції метро «Арсенальна»: маршрут №24 «Музей історії Великої Вітчизняної війни – станція метро Арсенальна»; маршрут №62 «Ботанічний сад – станція метро «Арсенальна».

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у зв’язку з проведенням робіт із поточного ремонту покриття проїзної частини вул. Академіка Заболотного в період з 8:30 до 16:00 14 вересня почергово частково обмежувався рух автотранспорту в 2-4-й смугах руху на ділянці від вул. Метрологічної до вул. Акад. Лебедєва та від вул. Акад. Лебедєва до Одеської площі.

 
Коментарі (0)