ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГТимошенко: У президента достатньо важелів для зниження тарифів

Тимошенко: У президента достатньо важелів для зниження тарифів

За словами лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, у президента є алгоритм дій.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що повноважень президента України досить для зниження тарифів на комунальні послуги, необхідна відміна постанови уряду Володимира Гройсмана про необґрунтоване підвищення цін на газ, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина".

"Глава держави має 2 можливості: накласти своїм указом вето на постанови уряду, які порушують або права людей, або закони. Постанова уряду Гройсмана-Порошенко про підвищення тарифів є необґрунтованим, а тому у президента є конституційне право накласти зупинити незаконні підвищення цін. А особливо , коли ціна на газ на світових ринках майже вдвічі впала ", - розповіла Тимошенко в ефірі програми" Вечірній прайм "на телеканалу" 112-Україна "в середу ввечері.

На думку Тимошенко другим кроком президента України Зеленського на шляху до зниження тарифів для населення має стати призначення членів НКРЕКП, який встановлює тарифи: "Таким чином він створить умови для того, щоб поставити правильні тарифи на наш газ".

"Якщо він хоче знизити тарифи, у нього в руках є всі відповіді на ці питання", - підсумувала Тимошенко.

 

 
Коментарі (2)
Коля Пухов
13 Червня 2019 p. 17:59
Вже мабуть кожен школяр знає, що не тарифи і ціни зростають, а знецінюються українські гроші - лише зовні це виглядає як підвищення цін і тарифів.------------------------------Новий Президент спроможний зупинити знецінення гривні?
Коля Пухов
13 Червня 2019 p. 18:03
А по-друге, спустошує кишені не плата за газ, а плата за холодну воду.---------------------------Тобто не в тій компослузі тимошенки імітують діяльність.