ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїТисячі будинків у Донецьку без газопостачання

Тисячі будинків у Донецьку без газопостачання

Працівникам «Донецькміськгаз» вдалося локалізувати аварії на газопроводах, котрі виникли в результаті артобстрілів вчора. Однак, роботи з підключення абонентів до газопостачання тривають. Наразі без газу перебуває понад 5 тис. будівель.

Більше п'яти тисяч споживачів Донецька сьогодні без газопостачання. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

«На сьогоднішні кількість відключених абонентів становить 5 341, серед них 37 багатоквартирних будинків, 3 276 будинків приватного сектору та 27 підприємств», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що після локалізації аварій, ремонтно-відновлювальні бригади ПАТ «Донецькміськгаз» роблять все можливе для відновлення газопостачання споживачів.

Нагадаємо, вчора, 29 вересня, через численні осколкові пошкодження і прямі влучення снарядів в розподільні і магістральні газопроводи, без газу залишилися понад 50 вулиць, більшість з них - у приватному секторі.

Зазначимо, станом на сьогодні, в Донецьку зберігається вкрай напружена обстановка. Звуки пострілів звучать у всіх районах міста.

 
Коментарі (0)