ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаТисячі киян перебувають з холодними кранами

Тисячі киян перебувають з холодними кранами

Киян продовжують супроводжувати проблеми з гарячою водою. Тисячі мешканців столиці перебувають з холодними кранами через різні причини.

Станом на ранок 19 вересня року загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 5 523 споживачі. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

Зокрема, без гарячого водопостачання внаслідок зупинки теплоджерел знаходиться 3 416 споживачів.
 
В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без гарячої води залишається 483 споживачі.
 
Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячої води залишається 43 споживача.
 
Також внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок трубопроводів) відключені 413 споживача.
 
Внаслідок проведення з 17 вересня по 26 вересня. гідравлічних випробувань тепломереж від тепломагістралей №1, 2, 8 ТЕЦ-5 без гарячого водопостачання лишається 1168 споживачів.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», столична влада не планує переносити початок опалювального сезону. Кажуть, наразі готові до зими на 80% і мають надію, що почнуть опалювати місто вчасно.
 
Коментарі (0)