ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаТисячі киян потерпають від браку води

Тисячі киян потерпають від браку води

Киянам доводиться зіштовхуватися з тимчасовими незручностями. З певних причин компанія «Київенерго» вимкнула гарячу воду низці споживачів. Наразі з холодними кранами перебувають майже 4 тис. столичних мешканців.

У столиці 3942 споживачі гарячої води залишились без водопостачання. У «Київенерго» назвали причини відключень – пошкодження на тепломережах, планові ремонтні роботи, проведення гідравлічних випробувань та реконструкція ділянок тепломереж. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

В результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання тимчасово без гарячого водопостачання залишається 144 споживачів. Серед них 5 в Голосіївському, 13 в Дарницькому, 17 в Дніпровському, 4 в Печерському, 31 в Подільському, 1 в Святошинському, 11 в Солом`янському, 62 в Шевченківському районах.
 
Внаслідок планових ремонтних робіт, які «Київенерго» проводить в тепловому господарстві в період підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, тимчасово без гарячої води залишається 868 споживачів: 101 в Голосіївському, 206 в Дарницькому, 7 в Дніпровському, 14 в Оболонському, 5 в Печерському, 24 в Солом`янському, 26 в Святошинському, 485 в Шевченківському районах.
 
Внаслідок проведення гідравлічних випробувань тепломереж відключені 2749 споживачів —1842 в Деснянському, 55 в Дніпровському, 852 в Оболонському. 
 
Внаслідок проведення реконструкцій (повної заміни ділянок) відключено 181 споживача — 31 в Голосіївському, 10 в Дарницькому, 45 в Деснянському, 24 в Оболонському, 36 в Печерському, 2 в Подільському, 11 в Солом`янському, 22 в Шевченківському районах.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 36 підприємств теплокомуненерго за волосок від відключення подачі газу. «Нафтогаз» оприлюднив список боржників, яким обіцяють перекрити «блакитне» паливо у разі несплати. До переліку потрапило і столичне підприємство «Київенерго». Проте, київські тепловики заявили, що постачання газу поки що не скоротилися. До того ж, «Київенерго» не отримувало офіційного попередження про зупинку поставок «блакитного» палива.
 
Коментарі (0)