ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаТисячам киян вимкнули гарячу воду

Тисячам киян вимкнули гарячу воду

У столиці без гарячої води залишились майже 4 тис. споживачів. Переважна більшість відключень зумовлена проведенням гідравлічних випробувань на мережах гарячого водопостачання.

У Києві, станом на сьогоднішній ранок, від гарячого водопостачання відключено 3914 споживачів. З них 25 відключень зумовлені припиненням «Київгазом» подачі газ на теплоджерела «Київенерго», передає прес-служба «Київенерго».

Серед інших причин припинення подачі гарячої води є пошкодження – 145 споживачів, гідравлічні випробування – 3291, через планові роботи та реконструкції без ГВП залишилось 453 споживача.

Серед столичних районів, найбільше відключень ГВП зафіксовано у Печерському районі – 544. Наймешне відключення торкнулися споживачів у Оболонському районі – 48 споживачів.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб», - нагадують в компанії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, народні депутати пропонують дозволити українцям відключатись від систем централізованого опалення та гарячого водопостачання на законодавчому рівні. Відповідний законопроект вже зареєстровано під парламентським куполом.

 
Коментарі (0)