ГоловнаНовини ЖКГПодії«Тоталітарні» вулиці Києва змінили назви

«Тоталітарні» вулиці Києва змінили назви

У Києві перейменували кілька площ та проспект. Нові імена було присвоєно тим вулицям, назви яких пов’язані з тоталітарним режимом.

У Києві сьогодні перейменували низку міських вулиць та площ, назви яких пов’язані з тоталітарним режимом. Відповідне рішення про присвоєння нових назв було прийнято на засіданні Київської міської ради, передає прес-служба відомства.

Зокрема, своїм рішенням Київрада перейменувала проспект Червонозоряний в проспект Валерія Лобановського.

Окрім того нові назви отримали й площі. Зокрема, Ленінградську площу перейменовано в Дарницьку, Дружби народів - в Оболонську площу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Києві змінено назви кількох зупинок громадського транспорту. Зокрема, перейменовано зупинки на вул. Глибочицькій та вул. Великій Васильківській.

Зокрема, зупинку трамваїв маршрутів №14,18 «Вулиця Артема», що розташована на вул. Глибочицькій в обох напрямках, буде перейменовано на «Вулиця Січових стрільців». А назва зупинки тролейбусів маршруту №12 та автобусів маршруту №5 «Вул. Щорса», яка розташована на вул. Великій Васильківській у напрямку залізничного вокзалу, на «Вулицю Євгена Коновальця».

 
Коментарі (0)