ГоловнаНовини ЖКГПодіїТрамп виступив з заявою про майбутнє антиросійських санкцій

Трамп виступив з заявою про майбутнє антиросійських санкцій

Президент США Дональд Трамп виступив з заявою про майбутнє антиросійських санкцій. За словами американського президента, вони збережуться в тому вигляді, в якому вони є зараз
Президент США Дональд Трамп виступив з заявою про майбутнє антиросійських санкцій. За словами американського президента, вони збережуться в тому вигляді, в якому вони є зараз, передає УНН з посиланням на CNN.
 
Позицію Білого дому щодо антиросійських санкцій президент США висловив в ході прес-конференції за підсумками зустрічі з італійським прем’єром Джузеппе Конте. “Санкції по Росії залишаться такими, як є”, — заявив Трамп.
 
У той же час американський президент зазначив, що має намір дотримуватися дипломатичних методів щодо Росії. Трамп заявив про перевагу такого підходу, зазначивши, що готовий “зустрітися з ким завгодно”, і знову вказав на успіх зустрічі з президентом Володимиром Путіним.
 
“Коли ви ведете діалог з іншими людьми, особливо коли ви обговорюєте можливість воєн і смерті, голод і багато іншого, ви зустрічаєтеся особисто. Немає нічого поганого в зустрічі”, — відповів Трамп на питання журналістів.
 

В ході прес-конференції італійський прем’єр Конте вказував, що його уряд відкритий до діалогу з Росією. За його словами, санкції прив’язані до виконання Мінських угод і неможливо скасувати їх в один момент. Проте, як вважає глава італійського уряду, обмеження не повинні впливати на малий і середній бізнес Росії. 

 
Коментарі (0)