ГоловнаНовини ЖКГТранспортТрамваї Львова змінять рух через провал

Трамваї Львова змінять рух через провал

Через аварію каналізації у Львові буде змінено рух трамваїв. Про зміни у русі електротранспорту буде повідомлено згодом, трамваї оминатимуть провали.

Трамваї Львова будуть оминати аварійну ділянку дороги. Комунальники протягом трьох днів на вулиці Київській ремонтуватимуть аварійну каналізаційну мережу. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

«У зв’язку з проведенням робіт з ремонту аварійної каналізаційної мережі від будинку на вулиці Київська, 18, у п’ятницю, 9 травня, з 9:00 год до 21:00 год 10 травня для руху транспорту буде перекрита ділянка дороги на вулиці вулиці Київська, 18», – йдеться в повідомленні.
 
На вулиці Київська, 18 утворився провал на місці пролягання каналізаційного будинкового випуску. Для ліквідації аварії комунальники планують замінити ділянку старої австрійської каналізації на нову, побудувати каналізаційний колодязь, перепідключити ринви та дощоприймач. Роботи проводитимуться на глибині 5 м.
 
«Про зміни у русі електротранспорту буде повідомлено згодом», інформують у прес-службі Львівської міської ради.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», львівські теплоенергетики підійшли до підготовки тепломереж міста до нового опалювального сезону. З наступного тижня розпочинаються гідравлічні випробування. У зв'язку з цим містом прокотиться хвиля відключень гарячої води.
 
Коментарі (0)