ГоловнаНовини ЖКГТранспортТранспортна галузь гідно пережила зиму – Мінінфраструктури

Транспортна галузь гідно пережила зиму – Мінінфраструктури

Заступник міністра інфраструктури зазначив, що за перші два місяці поточного року дещо зменшились обсяги перевезень усіма видами транспорту. Основна причина цього – сильні морози

Незважаючи на складні погодні умови у січні та лютому цього року усі підгалузі транспортного комплексу працювали стабільно.

Про це повідомив заступник Міністра інфраструктури – керівник апарату Володимир Корнієнко під час відеоконференції з регіонами 15 березня, інформує прес-служба Мінінфраструктури.

Заступник міністра інфраструктури зазначив, що за перші два місяці поточного року дещо зменшились обсяги перевезень усіма видами транспорту. Основна причина цього – сильні морози.

«Місяць серйозних морозів відбився на роботі практично усіх наших галузей. Зокрема, залізничники вийшли на 97% до рівня минулого року, приблизно така ж ситуація по автомобільних перевезеннях, краще по авіації, де йде збільшення обсягів пасажирських перевезень», - зазначив В.Корнієнко. Утім, показники березня свідчать, що цього місяця транспортники виконають план.

«Одне з досягнень нашого міністерства і наших служб, що нам вдалось у складні зимові умови забезпечити стабільну роботу транспортних комплексів», - наголосив В. Корнієнко. За його словами, взимку повністю вдалося витримати льодову кампанію в усіх портах, оперативно працювали й дорожники. «У нас були складні умови по Криму, по Запоріжжю, але зупинки руху транспорту, за винятком окремих обмежень, не було у жодній з областей», - сказав він.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)