ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняТранзитні газопроводи очікують ремонту

Транзитні газопроводи очікують ремонту

«Укртрансгаз» оголосив про ремонт транзитних газопроводів. Відновлювальні роботи пройдуть на магістральних газопроводах «Уренгой-Помари-Ужгород», «Прогрес», компресорних станцій «Ставище», «Бар» і «Богородчани».

Оператор газотранспортної системи «Укртрансгаз» почав другий в 2015 році комплекс планово-профілактичних і ремонтних робіт на транзитних газопроводах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства.

Повідомляється, що 19-21 травня будуть проведені планово-профілактичні та ремонтні роботи на магістральних газопроводах «Уренгой-Помари-Ужгород», «Прогрес», компресорних станцій «Ставище», «Бар» і «Богородчани». Всього протягом поточного року заплановано провести 16 комплексів планово-профілактичних і ремонтних робіт.
 
«Систематична синхронізація ремонтно-профілактичних робіт дозволяє максимально зменшити можливі технологічні витрати від простою потужностей, як видобувних, так і транспортних, а також забезпечити отримання природного газу споживачами в повному обсязі. Варто зазначити, що унікальність вітчизняної газотранспортної системи дозволяє одночасно транспортувати газ, закачувати в підземні сховища і проводити ремонтно-профілактичні роботи», - повідомили в прес-службі.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», ПАТ «Укртрансгаз» і ВАТ «Газпром» проведуть спільну перевірку стану обліку газу на ПГВС Валуйки, яка розташована на території Російської Федерації.

 

 
Коментарі (0)