ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоТриває підготовка законопроєкту щодо посилення кримінальної відповідальності у сфері містобудування

Триває підготовка законопроєкту щодо посилення кримінальної відповідальності у сфері містобудування

У законопроєкті йдеться про вдосконалення Кримінального кодексу і Кодексу про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.
У Комітеті Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності відбулося чергове засідання Робочої групи з підготовки законопроєкту, який спрямований на посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.
 
У законопроєкті йдеться про вдосконалення положень Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності.
 
Під час засідання члени Робочої групи обговорили роль та місце всіх учасників будівельного ринку в контексті прийнятого в першому читанні законопроєкту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери містобудівної діяльності».
 

Нагадаємо, рішення про створення Робочої групи з напрацювання узгодженої концепції та підготовки тексту законопроєкту щодо посилення кримінальної відповідальності у сфері містобудування було прийнято на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної 16 червня 2021 року. 

 
Коментарі (0)