ГоловнаНовини ЖКГТранспортТроєщинські трамваї будуть з кондиціонерами

Троєщинські трамваї будуть з кондиціонерами

На троєщинській лінії швидкісного трамваю курсуватимуть трамваї з кондиціонерами. Вперше в Україні такі трамваї виготовлятиме столичне комунальне підприємство «Київпастранс»

Сьогодні вже 5 нових трамвайних вагонів типу «Т-3UA-3» поповнили трамвайний парк Києва, шостий перебуває на завершальній стадії виробництва.  Планується, що до кінця поточного року буде виготовлено ще три одинарних трамвайних вагони та один трисекційний.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА. 

Новий трамвай має низьку підлогу, що визначає його зручність та доступність для  маломобільних груп населення, в тому числі і пасажирів на візках. Двері трамвайного вагона оснащені рампою для крісел-колясок, а в салоні обладнане спеціальне місце для їх фіксації.

Салон трамвайного вагона укомплектовано зручними м’якими сидіннями, електронною системою інформування пасажирів про маршрут та зупинки з використанням монітора та електронного мовного інформатора.

Також, салон київського трамваю має кондиціонер для пасажирів. Спеціальні елементи конструкції вагона разом з  впровадженням  допоміжних електронних систем знижують рівень створюваного шуму.

Після проведення відповідних випробувань та отримання дозволу на експлуатацію, київський трамвайний вагон типу «Т-3UA-3» введено в експлуатацію

 
Коментарі (1)
Михаил
09 Жовтня 2012 p. 11:45
троещинские трамваи должны быть с минибаром, а не с кондиционером)