ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ 2012 році на газифікацію Миколаївщини витратять 119 млн грн

У 2012 році на газифікацію Миколаївщини витратять 119 млн грн

На початку засідання голова облдержадміністрації довів до присутніх, що цього року на газифікацію населених пунктів області заплановано 119 млн гривень.

2 березня під головуванням голови облдержадміністрації Миколи Круглова та за участі голови правління НАК «Нафтогаз України» Євгена Бакуліна відбулось засідання Ради з питань взаємодії органів державної влади та органів місцевого самоврядування у Миколаївській області.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Миколаївської ОДА.

На початку засідання голова облдержадміністрації довів до присутніх, що цього року на газифікацію населених пунктів області заплановано 119 млн. гривень. Головні завдання у цьому напрямі: з одного боку, забезпечити будівництво підводних газопроводів високого тиску до населених пунктів та установку ГРП, а з іншого боку – забезпечити технічну готовність населення для прийому газу безпосередньо у своїх домівках.

Микола Круглов наголосив на тому, що поточний рік повинен стати для Миколаївщини роком газифікації. Цю думку підтримав і Євген Бакулін.

Окремо голова облдержадміністрації торкнувся необхідності уважно контролювати ситуацію з тарифами на місцях. «Таку задачу ставить перед нами Президент України», - підкреслив він.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)