ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ 2021 році українська економіка почне відновлюватися - Офіс Президента

У 2021 році українська економіка почне відновлюватися - Офіс Президента

У Офісі Президента України вважають, що у 2021 році українська економіка почне відновлюватися. На неї вплине монетарна політика НБУ і позитивні тенденції на зовнішніх ринках.
У Офісі Президента України вважають, що у 2021 році українська економіка почне відновлюватися. На неї вплине монетарна політика НБУ і позитивні тенденції на зовнішніх ринках. Таку думку висловив радник президента України з економічних питань Олег Устенко.
 
Про це повідомила пресслужба Офісу Президента України.
 
"Ми очікуємо, що це буде рік економічного зростання, рік поступового відновлення і всієї глобальної економіки, і, звичайно, української економіки", – зазначив він.
 
На його думку, відновленню економіки сприятиме поліпшення інвестиційного клімату в Україні; реалізація кроків щодо стимулювання внутрішніх інвестицій; ситуація на зовнішніх ринках, де ростуть ціни на продукти, які експортує Україна; ситуація на світових фінансових ринках, яка покращилася.
 
"Інвестори зараз починають шукати можливості для інвестування. І Україна, яка знаходиться в групі країн з ринками, що розвиваються, може розраховувати на інвестиції. А українська влада повинна подбати про створення якісного інвестклімату, захисту права власності, поліпшення судової системи та інших важливих чинників" - говориться у повідомлені. 
 
Коментарі (0)